BADMINTON WEER IN DE LUCHT

Afgelopen dinsdagavond is het badmintonnen bij de Hengelose Badminton Club voor de jeugd weer begonnen. Door de corona maatregelen zijn ze nu naar de buitenlucht verhuist. Aan de Zelhemseweg 15, de toerit naar het terrein van de Hietmaat, hebben ze hun netten opgezet. Het is de bedoeling dat de jeugd hier op dinsdagavond van 18.30 tot 20.00 uur kan trainen. De jeugd vond het weer erg leuk om te badmintonnen na zo'n lange tijd. Ook waren er gelijk enkele nieuwe potentiële leden aanwezig, die graag kennis maakte met de badmintonsport. 

Alle jeugd uit Hengelo Gld. is van harte uitgenodigd om een keer met ons mee te trainen. Wil je dit of lijkt jouw zoon of dochter dit leuk? Meld je dan wel eerst even aan, zodat we weten dat je komt. Dit kan via info@hengelosebc.nl
De nieuwe Airbadminton shuttle
Airbadminton
Nu horen we iedereen denken: “badmintonnen in de buitenlucht?” “Dat kan toch niet, dan waait de shuttle weg!”. Echter is er, net nu de corona crisis aan de gang is, een nieuwe tak van badmintonnen ontwikkelt de laatste 2 jaar, namelijk Airbadminton. Airbadminton doe je met een andere shuttle. Deze shuttle is meer windbestendig en kan je met een normale badminton racket spelen. Hij is wat sneller, maar ook spectaculairder. Dit moet je gewoon meemaken en voelen.

Wil je meetrainen of wil jouw zoon of dochter met ons meetrainen? Meld je aan via info@hengelosebc.nl.
Deel dit bericht: