HBC 40 jaar - Meld u nog snel aan!

Aanstaande zaterdag, 31 augustus 2019, gaat het gebeuren. De Hengelose Badminton Club viert haar 40-jarig bestaan met een jubileum reünie. De aanmeldingen gaan hard, dus het beloofd een gezellige middag en avond te worden. 's Middags staat, voor wie hier zin in heeft, badmintonnen centraal. Er wordt een klein badmintontoernooitje georganiseeerd. Tegen de avond zal, onder het genot van een hapje en een drankje, de oude doos geopend worden met leuke verhalen hoe het in de begin jaren van HBC er aan toe ging. Maar ook het weer zien van oud team genoten die je al jaren niet meer gezien hebt, blijft natuurlijk mooi.
U maakt ook kans om leuke prijzen te winnen bij onze verloting. Daarnaast komt er ook nog een special guest. Bent u lid geweest van onze vereniging? Dan kunt u deze persoon vast en zeker.

Afgelopen woensdag, 21 augustus, waren onze voorzitter Hans, samen met leden Aniek en Evert te horen over ons jublieum bij het radioprogramma Achterhoek Totaal op Radio Ideaal. Heeft u de uitzending gemist? Luister hem dan hier terug:

- HBC jubileum bij Achterhoek Totaal op Radio Ideaal

Kortom, alle reden om u aan te melden voor ons 40-jarig jubileum. We stellen het zeer op prijs dat u zich aanmeldt. Dit is voor de organisatie namelijk gemakkelijker i.v.m. met het inkopen van allerlei lekker hapjes. Aanmelden kan hieronder.

Mis het dus niet en sla de shuttel op zijn kop!

Middagprogramma: 14:00 tot 17:00 uur
Einde badmintonmiddag en prijsuitreiking: 17:00 tot 18:00 uur
Avondprogramma: 18:00 tot 20:00 uur. 
Ik wil mij aanmelden voor het 40-jarig jubileum:

    Je naam (verplicht)

    Je e-mailadres (verplicht)

    Op welk dagdeel bent u erbij?
    MiddagprogrammaAvondprogrammaGehele dag