TERUGBLIK 40-JARIG JUBILEUM

Inmiddels zit ons 40-jarig jubileum er al weer op. Op zaterdag 31 augustus j.l. vierden wij, met onze huidige en oud leden, het 40-jarig bestaan van de Hengelose Badminton Club. Sinds 1979 zijn wij niet meer weg te denken uit het Hengelose verenigingsleven en dit hebben we dan ook goed gevierd.

's Middags hebben we een badmintontoernooi georganiseerd waar zowel huidige als oud leden aan meegedaan hebben. Voor veel oud leden was het alsof ze het badmintonracket nooit aan de kant hebben gelegd. Nog even fanatiek als vroeger vlogen ze over het veld, vechtend voor elke shuttle. Een prachtig gezicht en een zeer geslaagde middag. 
Na de prijsuitreiking van het badmintontoernooi begon het avondprogramma. In de kantine lagen oude foto's, oude clubkranten en nog meer herinneringen waar rustig doorheen gesnuffeld kon worden. Daarnaast was het een kwestie van gezellig bijkletsen onder het genot van een hapje en een drankje. Het was tot in de laatste uurtjes gezellig in de kantine van sporthal de Kamp. 
Wij hebben een geslaagd, sportief en gezellig jubileum gehad. Wij willen iedereen bedanken voor hun aanwezigheid en wij kijken nu al uit onze komende 40 jaar.

Wilt u badminton ook eens proberen? Kom dan eens op onze trainingsavond, dinsdagavond vanaf 19:30 uur in sporthal de Kamp, langs. We hebben rackets voor u klaarliggen. De eerste 3 keer meetrainen zijn geheel gratis!